Microdermabrasie
De Microdermabrasie wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende onregelmatigheden van de huid. Deze behandelingswijze is heel geschikt voor: acne; restacne; littekens veroorzaakt door acne; en andere littekens. Maar ook voor de vermoeide matte huid; verstopte poriƫn; huidverdikkingen; vlekkerige huid; en de verouderde huid met oppervlakkige rimpelvorming.

Microdermabrasie is een vriendelijker behandelingsmethode dan chemische peeling en de ouderwetse dermabrasie (het afschuren van de huid tot een bepaalde diepte). Microdermabrasie vereist geen voorbehandeling of lokale pijnbestrijding. De lichtere, meer cosmetische behandelingen geven u een schoon, fris gevoel van de huid. Dode huidcellen en vuil worden verwijderd terwijl de diepere huidlagen gestimuleerd worden.

Bij zwaardere behandelingen wordt de opperhuid intensiever behandeld met als gevolg dat er gedurende enkele dagen lichte roodheid kan optreden. Na uw microdermabrasie behandeling kunt u direct weer werken of sporten.

Door meerdere microdermabrasie behandelingen achter elkaar te verrichten krijgt u hetzelfde effect als een chemische peeling en dermabrasie zonder de vervelende herstelperiode.

 

 

 

MEEST VOORKOMENDE HUIDPROBLEMEN:
acne
huidonregelmatigheden
littekens
ongewenste haargroei
fibromen
oedeem
schimmelnagels
couperose
rimpels en lijntjes
pigmentvlekken

ONZE BEHANDELINGEN:
acnetherapie
camouflagetherapie
chemische peelings
coagulatie
elektrische epilatie
littekentherapie
microdermabrasie
microneedling
oedeemtherapie
pedicure
 

ERKEND DOOR ZORGVERZEKERAARS
De Huid- en Oedeemtherapie is erkend door zorgverzekeraars. Bepaalde  behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Hoeveel er vergoed  wordt kan per verzekeraar en verzekeringspakket verschillen. Raadpleeg  uw polis of vraag uw verzekeraar.

DE HUID- EN OEDEEMTHERAPEUT
Tamara Vermeent
Kruisbessengaard 24a
3962 JK  Wijk bij Duurstede
T 0343 575 056
E info@dehuidenoedeemtherapeut.n
l

Follow us on
iconfb