De-Huid-en-Oedeemtherapeut-behandelingen

Coagulatie
Huidonregelmatigheden zoals gerstekorrels en verheven bindweefselwratjes zoals steelwratjes of ouderdomswratten zijn onschuldige huidtumoren. Steelwratjes en ouderdomswratten treden meestal op latere leeftijd op rond de hals, onder de oksels en borsten. Dit zijn plaatsen waar wrijving van de huid plaats vindt. Andere kleine bindweefselverhevenheden kunnen over het hele lichaam en gezicht voorkomen. Ze kunnen middels elektrocoagulatie of de zapper behandeld worden.

Couperose kan door middel van coagulatie en met name de vaatlaser worden behandelt.

Elektrocoagulatie
Een fijn naaldje wordt in de huidaandoening gestoken en het wordt door een elektrisch stroompje verhit en vernietigd. Het is een veilige methode die uiterst geschikt is voor kleine oppervlakken.

Zapper
De Zapper is een klein en handig apparaat dat op een veilige laagstroom werkt. Het is voorzien van een puntige elektrode, die net boven het wratjes gehouden wordt. Er ontstaan kleine vonkjes tussen de elektrode en de wrat. De wrat zal hierdoor verschrompelen of, bij grotere wratten, kan de wrat hiermee als het ware van de huid worden weggebrand. Meestal kunnen de huidonregelmatigheden in slechts een behandeling verwijderd worden. De huid geneest zonder littekenvorming.

Virale wratjes op bijvoorbeeld de handen en voeten kunnen bij uw huisarts behandeld worden.

 


MEEST VOORKOMENDE HUIDPROBLEMEN:
acne
huidonregelmatigheden
littekens
ongewenste haargroei
fibromen
oedeem
schimmelnagels
couperose
rimpels en lijntjes
pigmentvlekken

ONZE BEHANDELINGEN:
acnetherapie
camouflagetherapie
chemische peelings
coagulatie
elektrische epilatie
littekentherapie
microdermabrasie
microneedling
oedeemtherapie
pedicure
 

ERKEND DOOR ZORGVERZEKERAARS
De Huid- en Oedeemtherapie is erkend door zorgverzekeraars. Bepaalde  behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Hoeveel er vergoed  wordt kan per verzekeraar en verzekeringspakket verschillen. Raadpleeg  uw polis of vraag uw verzekeraar.

DE HUID- EN OEDEEMTHERAPEUT
Tamara Vermeent
Kruisbessengaard 24a
3962 JK  Wijk bij Duurstede
T 0343 575 056
E info@dehuidenoedeemtherapeut.n
l

Follow us on
iconfb