Chemische peeling
De Huid- en oedeemtherapeut werkt met Dermaquest peelings. Uniek aan deze verschillende peelings is de variatie in sterkten en werkzame stoffen, die optimaal resultaat mogelijk maken op het gebied van: anti-aging, acne, grove poriën, pigmentatie en (acne) littekens.

Type peelings
Bij De Huid- en oedeemtherapeut werken we met peelings die qua sterkte onderverdeeld kunnen worden in oppervlakkig of medium diep. Het doel waarbij de peelings worden ingezet kan dan ook variëren van het verfrissen van de huid tot het corrigeren van de huid tot in de diepere huidlagen.

Kuurvorm
Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken is het aan te bevelen meerdere peelings te ondergaan. Afhankelijk van het type peeling en de huidklacht(en) worden gemiddeld 3 tot 6 peelings aangeraden. Het aantal weken tussen iedere peeling kan variëren van 2 tot 3 weken.

Tijdens de behandeling
Voorafgaand aan de peeling wordt de huid gereinigd en ontvet zodat de peeling goed opgenomen kan worden door de huid. Na de reiniging wordt de peeling aangebracht. U kunt, afhankelijk van de sterkte van de peeling, een lichte tot intense prikkeling van de huid ervaren. Zodra de inwerktijd van de peeling is verstreken wordt deze, indien nodig, geneutraliseerd. Om uw huid voldoende bescherming te bieden tegen UV straling, wordt ter afsluiting van de behandeling een anti-zonnebrandcrème of anti-zonnebrand poeder aangebracht.

Na de behandeling
De huid kan er direct na de behandeling rood uitzien. Na een medium diepe peeling kan in de navolgende 7 dagen de huid strak aanvoelen en veranderen in een donkere kleur. Ook kan 1 tot 3 dagen na de peeling een schilfering ontstaan, dit kan zo’n 7 dagen duren. Meestal begint het schilferen rond de mond, de kin, wangen en rond de ogen. De hals en het voorhoofd vervellen vaak als laatste.

Combinatietherapie
De DermaQuest peelings kunnen gecombineerd worden ingezet om verschillende huidproblemen aan te pakken. Tevens kan een DermaQuest peeling bij De Huid- en oedeemtherapeut worden ingezet in combinatie met microdermabrasie of de Dermapen voor een optimaal resultaat. Afhankelijk van uw huidtype en het gewenste behandelresultaat zal de huidtherapeute samen met u een op maat samengesteld behandelplan opstellen.

 

 

MEEST VOORKOMENDE HUIDPROBLEMEN:
acne
huidonregelmatigheden
littekens
ongewenste haargroei
fibromen
oedeem
schimmelnagels
couperose
rimpels en lijntjes
pigmentvlekken

ONZE BEHANDELINGEN:
acnetherapie
camouflagetherapie
chemische peelings
coagulatie
elektrische epilatie
littekentherapie
microdermabrasie
microneedling
oedeemtherapie
pedicure
 

ERKEND DOOR ZORGVERZEKERAARS
De Huid- en Oedeemtherapie is erkend door zorgverzekeraars. Bepaalde  behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Hoeveel er vergoed  wordt kan per verzekeraar en verzekeringspakket verschillen. Raadpleeg  uw polis of vraag uw verzekeraar.

DE HUID- EN OEDEEMTHERAPEUT
Tamara Vermeent
Kruisbessengaard 24a
3962 JK  Wijk bij Duurstede
T 0343 575 056
E info@dehuidenoedeemtherapeut.n
l

Follow us on
iconfb